<< terug naar overzicht


Charity Golfdag Nepalimed 2005
overdonderend succes

Zestien juni waren ze er weer.De sponsoren met hun teams.De (oud) topsporters ,die op deze dagen de "vluchten" leiden.De bekende t.v.commentator Herbert Dijkstra die tot dit doel de loting verrichtte en de medeorganisator Charity en Sport. Deze non-profit organisatie brengt de werelden van sport en liefdadigheid dichter bij elkaar.Tijdens de loting werd de toon van de dag meteen gezet. Ongedwongen,vriendschappelijk,spontaan,veel plezier ,een echte reunie, deelnemers met het hart op de goede plaats.
In deze ambiance wist Optimix Vermogensbeheer de hoogste eer op te eisen. Het bleef de Stichting Veluvine Nunspeet dan ook maar enkele slagen voor.

Dr.Rajendra Koju sinds de oprichting van Dhulikhel Hospitaal (1996) werkzaam in "ons "ziekenhuis reikte de prijzen uit. De "Nepali look" flatterde de prijswinnaars op het zonovergoten terras. Het tournooi beleefde haar hoogtepunt toen bekend werd dat mede door het golfevenement 42.500 beschikbaar is gekomen voor de bouw van het girls students hostel.Door het Premie Plus Plan van Wilde Ganzen/ICCO wordt dit bedrag door hen verdrievoudigd. Daardoor kan in oktober van dit jaar met de bouw van de behuizing voor 100 studenten worden begonnen. Door het kunnen huisvesten van meer paramedische studenten, wordt ook de continuiteit van de bemensing van de buitenposten gewaarborgd.Op deze manier komt de gezondheidszorg door onze steun steeds dichter bij de bevolking.
Dit alles werd tijdens het diner- een Nepalese maaltijd bereid door de superkok van Golfclub Havelte Peter Jonkers- nog eens zichtbaar gemaakt door de zeer goede voordracht van Dr.Rajendra Koju.

Voor komend jaar is donderdag 15 juni als optie genomen. Een datum om vast te noteren want de golfdag is niet meer weg te denken en een vitaal deel van onze fundraising.


Charity golfdag Havelte Nepalimed Holland

SPONSOREN VLUCHTLEIDER
1. Optimix Vermogensbeheer Peter Blangé
2. Berk Accountants Hans Kraaij sr.
3. Bender Boys Sjung Hermans
4. KPMG / Meijburg 1 Thijs Libregts
5. Titia Stichting Koos Formsma
6. Stopler / Storz Marc Benninga
7. Kas Bank Ronald Jansen
8. Tijnstra & Gudde Ger Eikelboom
9.Stichting Veluvine Nunspeet Rob Derikx
10. Smith & Nephew/Somas Orthopaedie Dick van Bekkum
11. Ortec Brecht Roodenburg
12. Shady Pines Ingrid Wolff
13. KPMG / Meijburg 2 Bas v.d. Goor
14. Snow Leopard Adventures René de Bos
15. Boom Creatief Hein Vergeer
16. Reclamestudio Jan Dolsma Geert-Jan Derikx
17. Boom Uitgevers Piet Schrijvers
18. Lions "Regte Heide" Tilburg André Bolhuis

<< terug naar overzicht


Nepalimed verleent niet alleen steun door het ter plaatse brengen van medische instrumenten, maar ook door middel van het adviseren en opleiden van lokaal Nepalees personeel door Nederlandse artsen.