<< terug naar overzicht


Financiële steun door feesten en partijen.

Afscheidsreceptie en 25 jarig huwelijksfeest
In Meppel werd op de afscheidsreceptie van huisarts Frentzen geld bijeengebracht. Maar ook een 25 jarig huwelijksfeest van zijn collega
(die niet bij naam genoemd wil worden) kwam een prachtig bedrag te voorschijn.

----------

Rotary Vlaardingen
Tijdens het urologiecongres november 2005 in Nepal werd het bestuur blij verrast door een bijdrage van de Rotary Vlaardingen. Het bedrag werd namens hen door uroloog van Meenen aangeboden Het bedrag zal worden aangewend om de opleiding van een Nepalese arts tot uroloog mogelijk te maken.----------

En ook als je pas aan een huwelijk begint kun je flink bijdragen.
Moge blijken uit het navolgende verslag:


Diepenveen, 13 augustus 2005
Collecte tijdens huwelijksinzegening van
Renske Ypma & Arnold Aukema voor goede doel in Nepal
Tijdens de huwelijksinzegening van Renske Ypma en Arnold Aukema
op 13 augustus 2005 in de Diepenveense kloosterkerk, is er met groot succes geld ingezameld voor de stichting Nepalimed.
Het bruidspaar heeft voor Nepalimed gekozen, allereerst omdat Renske met haar familie in Nepal in 1999 het ziekenhuis van Dhulikhel heeft bezocht en daar hele dierbare herinneringen aan heeft overgehouden, niet in de laatste plaats vanwege de goede doelstellingen van het hospitaal. In de tweede plaats omdat Renske en Arnold in november a.s. hun eerste kindje verwachten ; de broodnodige zorg voor moeder en kind in Nepal sprak hen daarom extra aan (safe motherhood). Aldus volgens de wervende speech van bruid Renske tijdens de kerkdienst.
<< terug naar overzicht


Nepalimed verleent niet alleen steun door het ter plaatse brengen van medische instrumenten, maar ook door middel van het adviseren en opleiden van lokaal Nepalees personeel door Nederlandse artsen.