<< terug naar overzicht


“Afschotvergunnung” voor 
haalbaarheids onderzoek

Door steun van de Nederlandse overheid kan een haalbaarheids studie worden begonnen. Wanneer het Dhulikhel hospitaal, in samenwerking met onze stichting, lukt aan te tonen, dat zij de komende 5 tot 7 jaar een gezonde financiële basis kunnen garanderen, wordt door de Nederlandse Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO) het beschikbare bedrag verdubbeld.

Dus werk aan de winkel. Het rapport moet vòòr 1 april 2007 klaar zijn.Tot dit doel gaan de heren de Leeuw en van Dijkum samen met AMPC, professionele ziekenhuis planners te Hedel, voor de stichting aan de slag. De Leeuw was werkzaam bij Philips Medical Systems, afdeling ontwikkelingssamenwerking en van Dijkum is onze financiële consultant, voorheen bankier. Wanner onze inspanningen slagen, betekent dit dat het Dhulikhel Hospitaal een grote stap voorwaarts gaat zetten om financieel onafhankelijk te worden.
<< terug naar overzicht


Nepalimed verleent niet alleen steun door het ter plaatse brengen van medische instrumenten, maar ook door middel van het adviseren en opleiden van lokaal Nepalees personeel door Nederlandse artsen.