<< terug naar overzicht


12 april 2008

Viering van het tienjarig bestaan,
wat een happening!Een Nepalese sfeer door dans en muziek, een fair met allerlei artikelen uit Nepal. Dames, die zich als bijen ophielden rond de sieradentafel én ook veelvuldig toesloegen. De heerlijke Nepalese maaltijd met niet minder dan 120 eters ! De gloedvolle presentatie van Dr.Ram, directeur van ons aller Dhulikhel Hospital.Een gebeurtenis om niet snel te vergeten.

Wat een warmte en uitstraling heeft deze man. Ongekend en niet te geloven wat hij tot stand gebracht heeft. Vooral de plaatjes ziekenhuis “1998” respectievelijk “2008” sloegen in als een bom.Bij het aanzien van deze beelden was iedereen werkelijk sprakeloos.
Dr.Ram was natuurlijk trots, maar liet de aanwezigen delen in het succes.Laten we niet vergeten zei hij, dat een groot deel door uw steun via Nepalimed tot stand gekomen is.
     Wij als bestuur zijn dankbaar en tevreden over wat wij met uw steun inderdaad hebben kunnen doen. Vooral de sfeer en betrokkenheid van de aanwezigen in het clubhuis van de golfclub Havelte was hartverwarmend en een stimulans om er de komende jaren weer flink tegenaan te gaan.Ook de gastvrijheid en betrokkenheid van deze golfclub is, mede door de jaarlijkse golfdag, een niet meer weg te denken peiler voor ons aller succes.
      De uitdaging Dhulikhel Hospital in de komende jaren weer te steunen durven we na deze avond zeker aan. Onze twee speerpunten, steun aan Moeder en Kind en de ontwikkeling van de urologie zullen we hierbij trouw blijven.

<< terug naar overzicht

Nepalimed verleent niet alleen steun door het ter plaatse brengen van medische instrumenten, maar ook door middel van het adviseren en opleiden van lokaal Nepalees personeel door Nederlandse artsen.